Suutarinen on vakavarainen maa- ja talorakentamisen ja betoniteollisuuden yritysryhmä. Monipuolinen palvelutarjonta kattaa rakennuspalvelut niin pientalorakentajille, rakennusyrityksille kuin julkiselle sektorille. Ahkeruudesta, Arjen innovatiivisuudesta ja laaja-alaisesta Ajattelusta. Siitä on Suutarisen menestystarina tehty.

Please reload

Coming

SUUTARINEN

 

OP on vahva suomalainen menestystarina. Ryhmä on ollut rakentamassa suomalaista yhteiskuntaa ja kartuttamassa maamme vaurautta jo yli 110 vuoden ajan. OP Suur-Savon juuret ovat kauneimmassa Järvi-Suomessa, kuten meidänkin.

 

Tänä päivänä OP on johtava ja menestyvä finanssiryhmä Suomessa. OP:n liiketoiminta-alueet ovat pankkitoiminta, vahinkovakuutus ja varallisuudenhoito.

Please reload

 

Mikkeliläinen Etelä-Savon Energia (ESE) on yli sadan vuoden ajan ollut sekä alueen että uusiutuvan energian kehittäjä. Puusta, vedestä ja tuulesta energialähteinä on jo pitkät perinteet. Oman kehitystyön tuloksena uusinta uutta ovat SUN ESE aurinkosähköjärjestelmät sekä maaginen Foremica energianhallintajärjestelmä.

Please reload

 

Laadukkaat varusteet ovat osa urheilun arkea. Seura-asusteiden lisäksi käytämme harjoittelussa yksinomaan Odlon varusteita, jolta löytyy loistavat tuotteet niin juoksuun, hiihtoon, suunnistukseen kuin pyöräilyynkin. Toimiva asuste tukee reenien onnistumista kaikissa keliolosuhteissa.

Please reload

 

Go. Do. Repeat. 

Arki on kovaa harjoittelua, jossa hyvälaatuinen polttoaine on avain asemassa. Ei mikään muukaan moottori kulje huonolla energialla, miksi sitten urheilijan kone niin tekisi. Kuten tiedetään, monipuolinen puhdas ruoka on kaiken perusta, mutta sitä ei ole aina saatavissa nopeassa tehokkaassa muodossa heti harjoitusten tai kovien kisojen jälkeen. Optimaalisen palautumisen ja kehittymisen kannalta lisäenergiaa tarvitaan. Olemme tutustuneet eri vaihtoehtoihin ja yksi on ylitse muiden. Fastin korkea laatu ja laaja tuotevalikoima vakuuttavat!

Please reload

 

Suomalainen keksintö hengitysteiden hyvinvointiin

 

WellO2 on joka kodin hyvinvointilaite, joka avaa ja kosteuttaa hengitysteitä sekä vahvistaa hengityslihaksia. Laitteen ainutlaatuinen teknologia perustuu säädettävän hengitysvastuksen sekä lämpimän vesihöyryn vaikutukseen.

Laitteen käytöstä on hyötyä hengitysvaikeuksista tai pinnallisesta hengityksestä kärsiville, kuorsaajille, ikääntyneille, urheilijoille tai ammatikseen ääntään käyttäville henkilöille.

Kestävyysurheilussa moni kokee rasitusastman oireita. WellO2 on turvallinen laite pitämään hengitystiet huippu-urheilun vaatimassa kunnossa.

Please reload

 

Otarak Oy on mikkeliläinen rakennusalan yritys, jonka tavaramerkki on rakentamisen korkea laatu. Otarakin liikevaihto on 1-2 miljoonaa euroa ja henkilöstöä noin kymmenen työntekijää. Yrityksen toimialaan kuuluu kaikki uudis- ja korjausrakentaminen.

Please reload

Club's

sponsors

Social Media
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Follow us on Twitter & Instagram

AholaSport logo

©

AHOLASPORT

Contact

Address: Ahola Sport Finland Oy, Pitkäjärvenkatu 42 Mikkeli 50130