Suutarinen on vakavarainen maa- ja talorakentamisen ja betoniteollisuuden yritysryhmä. Monipuolinen palvelutarjonta kattaa rakennuspalvelut niin pientalorakentajille, rakennusyrityksille kuin julkiselle sektorille. Ahkeruudesta, Arjen innovatiivisuudesta ja laaja-alaisesta Ajattelusta. Siitä on Suutarisen menestystarina tehty.

Please reload

SUUTARINEN

 

OP on vahva suomalainen menestystarina. Ryhmä on ollut rakentamassa suomalaista yhteiskuntaa ja kartuttamassa maamme vaurautta jo yli 110 vuoden ajan. OP Suur-Savon juuret ovat kauneimmassa Järvi-Suomessa, kuten meidänkin.

 

Tänä päivänä OP on johtava ja menestyvä finanssiryhmä Suomessa. OP:n liiketoiminta-alueet ovat pankkitoiminta, vahinkovakuutus ja varallisuudenhoito.

Please reload

 

Mikkeliläinen Etelä-Savon Energia (ESE) on yli sadan vuoden ajan ollut sekä alueen että uusiutuvan energian kehittäjä. Puusta, vedestä ja tuulesta energialähteinä on jo pitkät perinteet. Oman kehitystyön tuloksena uusinta uutta ovat SUN ESE aurinkosähköjärjestelmät sekä maaginen Foremica energianhallintajärjestelmä.

Please reload